Καλωσόρισμα


Πάντα ονειρευόμουν να δημιουργήσω μια γωνιά, για τις δυο μεγάλες μου αγάπες, την ποίηση και τη στιχουργική.
Κι εκεί να παρουσιάζω τους θησαυρούς των δημιουργών που πέρασαν πια στο κατώφλι της αιωνιότητας. Αλλά και τους άλλους, τους φίλους μας, τους σύγχρονους ποιητές και στιχουργούς. Και τους απέξω, αυτούς που δεν έχουν εκδώσει  ποτέ τίποτα, αλλά το έργο τους είναι σημαντικό και χρειάζεται ένα βήμα.
Αυτοί οι τελευταίοι μ’ ενδιαφέρουν περισσότερο. Κι όσους δεν έχω ανακαλύψει ακόμα, περιμένω να μου χτυπήσουν το πορτόφυλλο…
Έννεπε Μούσα λοιπόν! Για τους εραστές της ποίησης και της στιχουργικής. Καλό μας ταξίδι!

Αγγελική Καραπάνου

Τι θα βρείτε στη σελίδα μου


Στη Ρίζα θα βρίσκετε ποιήματα Ελλήνων ποιητών, γνωστών κι άγνωστων. Τα κομμάτια του παζλ της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Στον χάρτη θα βρίσκετε ποιήματα ξένων ποιητών, αγαπημένα δημιουργήματα της παγκόσμιας ποίησης που με συγκίνησαν και με ταξίδεψαν!

Στον φακό θα διαβάζετε προσωπικές ματιές ,σκέψεις και συναισθήματα πάνω  σε θέματα ποίησης και στιχουργικής.

Στους στίχους που με στοίχειωσαν θα γράφω στίχους τραγουδιών που με στοίχειωσαν, μου δημιούργησαν ισχυρά συναισθήματα και τους κουβαλώ πάντα μέσα μου.

Στα διαμάντια στο συρτάρι θα σας κάνω κοινωνούς σε στιχουργήματα και ποιήματα που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ αλλά εγώ τα άκουσα και με μάγεψαν! Πού; Στις ποιητικές βραδιές, στα καλλιτεχνικά εργαστήρια, στα αρτίστικα φαγοπότια, στα γράμματα που ανταλλάσσουμε οι φιλότεχνοι.

Έρως , ένα από τα πιο συγκλονιστικά αισθήματα που για χάρη του έχουν γραφτεί ύμνοι. Κάποιους απ’αυτούς θα συναντήσετε εδώ!

Στο καλοτάξιδο θα δίνουμε μια ευχή σε ποιητικές συλλογές και μουσικά άλμπουμ που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και θα φωτίζουμε κάποια κομμάτια τους!

Στις γελαστές φατσούλες θα γράφω χιουμοριστικά ποιήματα και στιχουργήματα, έτσι για ν’ ανοίγει το φυλλοκάρδι μας και να μεθάμε με έξυπνα ευφυολογήματα!


Μικρές συνεντεύξεις σε εραστές του λόγου, γνωστούς κι άγνωστους,  για να τους γνωρίσουμε καλύτερα  ,όπως λέει και ο τίτλος…


Στα λιθαράκια θα σας κάνω γνωστό ό,τι δικό μου κυκλοφορεί σε βιβλίο ή σε μουσικό άλμπουμ. Το προσωπικό μου ταξίδι γραφής!


Ρώτησα τα ποιήματα να μου ανιστορήσουν ένα θέμα κι αυτά μου αποκρίθηκαν!

Ιστορία: Ο δημιουργός μας μιλά για την ιστορία έμπνευσης ενός τραγουδιού ή ενός ποιήματος. 
Ένας δημιουργός, μας αποκαλύπτεται  παρουσιάζοντας ένα  μικρό  δείγμα του έργου του.
  Διηγήματα, μικρές φόρμες λόγου.
  Στον χορό του χαϊκού: Ανθολογία ελληνικών χαϊκού.
  Τιμής ένεκεν: Σ'αυτή τη στήλη δημοσιεύω ποιήματα και πεζά κείμενα, που βραβεύτηκαν σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.

Η ηλεκτρονική μου διεύθυνση για τα έργα σας!

Έννεπε Μούσα

Έννεπε Μούσα!
Για τους εραστές της ποίησης και της στιχουργικής!
Για προβολή γνωστών κι άγνωστων δημιουργών!
Για επικοινωνία μέσα από έργα αγαπημένα!
Έννεπε Μούσα!
Με όχημα την πένα, το ταξίδι, τ’ όνειρο!!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Η  αναδημοσίευση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού ιστότοπου ΕΝΝΕΠΕ ΜΟΥΣΑ επιτρέπεται ΜΟΝΟ με την παράθεση πηγής και ενεργού συνδέσμου (link).

  

Τα Cookies βελτιώνουν την απόδοση της σελίδας μας. Δεν αποθηκεύουμε προσωπικές σας πληροφορίες. Μας επιτρέπετε να τα χρησιμοποιούμε;