"Παθιασμένος ή μέτριος"- GRANT CARDONE (Μετάφραση:Δέσποινα Αλεξανδρή), Εκδόσεις Κλειδάριθμος, 2018- γράφει η Αγγελική Καραπάνου

 "Παθιασμένος ή μέτριος"- GRANT CARDONE (Μετάφραση:Δέσποινα Αλεξανδρή), Εκδόσεις Κλειδάριθμος, 2018- γράφει η Αγγελική Καραπάνου

    "Παθιασμένος ή μέτριος" ή  Be obsessed or be average.  Ένα βιβλίο του βαθύπλουτου και μπεστσελερίστα συγγραφέα Grant Cardone. Κυκλοφόρησε στην ελληνική έκδοση από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος την άνοιξη του 2018 και καιρός να σας μιλήσω γι' αυτό!

GRANT CARDONE: "Παθιασμένος ή μέτριος"- (Μετάφραση: Δέσποινα Αλεξανδρή), Εκδόσεις Κλειδάριθμος,2018

γράφει η Αγγελική Καραπάνου

Τον Μάρτιο του 2018 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος το βιβλίο του Grant Cardone "Παθιασμένος ή μέτριος" (Πρωτότυπος τίτλος: Be obsessed or be average). Ο εξηνταπεντάχρονος σήμερα πολυεκατομμυριούχος Cardone είναι Αμερικανός συγγραφέας βιβλίων αυτοβελτίωσης και επαγγελματικής επιτυχίας, επενδυτής ακινήτων  και εκπαιδευτής πωλήσεων. Μέσω του Cardone University παρέχει διαδικτυακούς κύκλους σπουδών συμβουλεύοντας τους ενδιαφερόμενους για οικονομική ανέλιξη.

  Στο βιβλίο του «Παθιασμένος ή μέτριος» εξηγεί αρχικά μέσω του παραδείγματος της ζωής του πώς η εμμονή του κι η δίψα του για επιτυχία τού έσωσαν τη ζωή.  Περνώντας ο ίδιος μια δύσκολη παιδική ηλικία, λόγω φτώχειας κι ορφάνιας,   κατέληξε στην πρώτη του νιότη να εξαρτηθεί από σκληρά ναρκωτικά. Το κίνητρο να αλλάξει τον ρου του βίου του και να φθάσει στην κορυφή, τον ανέστησε. Από τότε ακολούθησε μια θαυμαστή πορεία, που συνδυάζεται με την προσωπική οικογενειακή ευτυχία.

    Στο πόνημά του αυτό συμβουλεύει τον αναγνώστη να πνίξει τους φόβους, τις αμφιβολίες και να μην αφεθεί στις δικαιολογίες που οδηγούν σε μια στερημένη ζωή.

   Ενθαρρύνει τον απλό άνθρωπο να βάζει πολύ υψηλούς στόχους, αφού μόνο αυτοί τροφοδοτούν τον ενθουσιασμό , εκθρέφουν τα κίνητρα κι απελευθερώνουν τις απεριόριστες δυνάμεις του νου.

  Για την επίτευξη των ονείρων, ο συγγραφέας τονίζει τη σημασία της επιμονής, της πειθαρχίας και της διάθεσης για διαρκή έλεγχο των αποτελεσμάτων των δράσεων.

   Τέλος  ο Grant  Cardone κάνει λόγο για την αξία της δημιουργίας μιας καλής ομάδας  που θα βαδίζει από κοινού στο κυνήγι των μεγάλων επιδιώξεων.

   Για να κερδίσεις τα δώρα αυτού του κόσμου, χρειάζεται όραμα και «παθιασμένη προσήλωση για πάντα», όπως αναλύει  ο  μεγιστάνας Cardone.  

   Αναζητήστε το βιβλίο «Παθιασμένος ή μέτριος». Αξίζει!

  

Βρείτε το βιβλίο "Παθιασμένος ή μέτριος" του Grant Cardone στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.klidarithmos.gr

Έννεπε Μούσα

Έννεπε Μούσα!
Για τους εραστές της ποίησης και της στιχουργικής!
Για προβολή γνωστών κι άγνωστων δημιουργών!
Για επικοινωνία μέσα από έργα αγαπημένα!
Έννεπε Μούσα!
Με όχημα την πένα, το ταξίδι, τ’ όνειρο!!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου ΕΝΝΕΠΕ ΜΟΥΣΑ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της διαχειρίστριας.

Βρείτε το βιβλίο:
https://www.ianos.gr/
https://www.politeianet.gr/

Τα Cookies βελτιώνουν την απόδοση της σελίδας μας. Δεν αποθηκεύουμε προσωπικές σας πληροφορίες. Μας επιτρέπετε να τα χρησιμοποιούμε;