"Ο κανόνας 10 Χ" - GRANT CARDONE (Εκδόσεις Κλειδάριθμος,2020)- γράφει η Αγγελική Καραπάνου

"Ο κανόνας 10 Χ" - GRANT CARDONE (Εκδόσεις Κλειδάριθμος,2020)- γράφει η Αγγελική Καραπάνου

GRANT CARDONE: "Ο κανόνας 10 Χ" - (Εκδόσεις Κλειδάριθμος,2020)

γράφει η Αγγελική Καραπάνου

Τον Οκτώβριο του 2020 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος  σε μετάφραση της Δέσποινας Αλεξανδρή το βιβλίο του Grant Cardone "Ο κανόνας 10 Χ" (The 10X Rule,2011).

   Ο συγγραφέας του είναι ένας πολύ επιτυχημένος  επιχειρηματίας, επενδυτής ακινήτων, σύμβουλος, εκπαιδευτής πωλήσεων κι ομιλητής. Μέσω του τηλεοπτικού του δικτύου Cardone ΤV , εκπονεί προγράμματα για το θέμα της επιτυχίας. Διακρίνεται ακόμα για το πολλαπλό και σημαντικό φιλανθρωπικό του έργο.

  Στο βιβλίο του "Ο κανόνας 10 Χ" που ανήκει στα ευπώλητα στην Αμερική και σε πολλές χώρες, εξαίρει τη σημασία της συνειδητής, επίμονης και διαρκούς προσπάθειας για την επίτευξη κάθε στόχου. Προτείνει σε όλους όσους ενδιαφέρονται να προχωρήσουν στη ζωή ,να δεκαπλασιάσουν τους στόχους και τις ενέργειές τους. Να βάλουν από την αρχή ψηλά τον πήχη και να βαδίσουν με ακλόνητη πίστη. Τα ισχνά όνειρα , οδηγούν σε πράξεις χωρίς ελπίδα και μοιραία ταριχεύουν κάθε ικμάδα δημιουργικότητας. Ακόμα κι αν δεν πετύχεις ακριβώς ό,τι θέλεις, θα έχεις αξιοποιήσει το μέγιστο των δυνατοτήτων σου. Όπως λέει η γνωστή ρήση: «Να στοχεύεις ψηλά, το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχεις, θα βρεθείς ανάμεσα στ’ αστέρια»...

  Ο εμπνευστής αυτού του συγγράμματος προσωπικής ανάπτυξης,  τονίζει πως οι άνθρωποι χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες στο θέμα της ενεργητικότητας: σ’ αυτούς που δεν κάνουν τίποτα, σ’ όσους υποχωρούν, σ’ εκείνους που καταβάλλουν μέτρια προσπάθεια και στους λίγους που παλεύουν  με όλο τους το δυναμικό μέχρι να πετύχουν όσα έχουν στο μυαλό τους.

   Ο Cardone θεωρεί την επιτυχία κάτι πολύ βαθύ, όχι απλά ένα μέσο κοινωνικής επίδειξης. Είναι καθήκον, υποχρέωση, αλλά κι ο μόνος δρόμος για αυτοπραγμάτωση.

    Μέσα από παραδείγματα της προσωπικής του ζωής κι όχι μόνο , επιχειρηματολογεί υπέρ της επιτυχίας και καταρρίπτει μύθους. Ουσιαστικά πρόκειται για μια παρεξηγημένη έννοια, αφού δεν είναι τίποτε άλλο, παρά το σίγουρο μονοπάτι για να γνωρίσεις τις ικανότητες και τα χαρίσματά σου και να ακολουθήσεις τα αιτήματα της ψυχής σου, τα οράματά σου.

  Ο συγγραφέας μιλά για τους τρόπους που  μπορείς να τροφοδοτήσεις την αυτοπεποίθηση και το ενδιαφέρον σου, καθώς και τις τονωτικές ενέσεις που οφείλεις να κάνεις στον εαυτό σου για να ξεπεράσεις τα συναισθηματικά εμπόδια και τις κακοτοπιές.  

   Ο κανόνας 10 Χ χωρίζεται σε 23 κεφάλαια. Στο τέλος τους συναντάμε ερωτήσεις-ασκήσεις που βοηθούν τον αναγνώστη να εμπεδώσει όσα έμαθε. Το βιβλίο ολοκληρώνεται μ’ ένα ενδιαφέρον τεχνικό γλωσσάρι με όρους που αναφέρονται στο εγχειρίδιο.

Από το οπισθόφυλλο

Αν θέλετε να κατακτήσετε τη μέγιστη επιτυχία, δεν γίνεται να λειτουργείτε όπως όλοι οι άλλοι και να συμβιβάζεστε με τη μετριότητα. Πρέπει να βγάλετε από την επιχειρηματική σας εξίσωση την τύχη και τη μοίρα και να εστιάσετε στη μέγιστη επιτυχία.

Το βιβλίο Ο Κανόνας 10Χ σας οδηγεί σε ένα πλαίσιο σκέψης που διακρίνει όλους τους επιτυχημένους ανθρώπους. Στοχεύστε δέκα φορές πιο ψηλά από τους σημερινούς σας στόχους –ακόμα και αν δεν τους πετύχετε, θα έχετε καταφέρει περισσότερα απ’ όσα θα καταφέρνατε αν διατηρούσατε τη ζωή σας στα σημερινά δεδομένα.

Ο κανόνας του δεκαπλάσιου δείχνει πώς:

  • Να επιτύχετε στόχους που άλλοτε θεωρούσατε ανέφικτους
  • Να κατακτήσετε πρωτοφανή επίπεδα ευτυχίας και ικανοποίησης σε κάθε τομέα της ζωής σας
  • Να χρησιμοποιήσετε πιθανούς φόβους ως κίνητρα που θα σας ωθήσουν στη δράση
  • Να κυριαρχήσετε στον ανταγωνισμό και να γίνετε πρότυπο επιτυχίας

 

 Βρείτε το βιβλίο "Ο κανόνας 10 Χ του Grant Cardone" στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.klidarithmos.gr/

 

 

Έννεπε Μούσα

Έννεπε Μούσα!
Για τους εραστές της ποίησης και της στιχουργικής!
Για προβολή γνωστών κι άγνωστων δημιουργών!
Για επικοινωνία μέσα από έργα αγαπημένα!
Έννεπε Μούσα!
Με όχημα την πένα, το ταξίδι, τ’ όνειρο!!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου ΕΝΝΕΠΕ ΜΟΥΣΑ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της διαχειρίστριας.

Βρείτε το βιβλίο:
https://www.ianos.gr/
https://www.politeianet.gr/

Τα Cookies βελτιώνουν την απόδοση της σελίδας μας. Δεν αποθηκεύουμε προσωπικές σας πληροφορίες. Μας επιτρέπετε να τα χρησιμοποιούμε;