Το όνειρο της αγάπης- ΘΩΜΑΗ ΤΣΙΜΕΡΙΚΑ

Το όνειρο της αγάπης- ΘΩΜΑΗ ΤΣΙΜΕΡΙΚΑ

Θα δούμε ένα στιχούργημα που έλαβε τιμητική διάκριση ελεύθερου στίχου για την κατηγορία " 31 ετών και πάνω" στον 3ο λογοτεχνικό διαγωνισμό "ΚΕΦΑΛΟΣ".  "Το όνειρο της αγάπης" της Θωμαής Τσιμερίκα!

Το όνειρο της αγάπης- ΘΩΜΑΗ ΤΣΙΜΕΡΙΚΑ

Η αγάπη άνθισε σαν τα αγριολούλουδα του Απρίλη.
Ο άνεμος πέρασε και τη φίλησε στα χείλη.
Κάθισε στον αργαλειό της.
Άρχισε να υφαίνει το όνειρό της.

Πέρασαν οι ώρες.
Ήρθε η νύχτα.
Έπρεπε να πει καληνύχτα.
Αλλά ήταν μοναχιά.
Παντού απλωμένη η μοναξιά.
Τότε ένα φως φάνηκε στον ουρανό.
Ένας αστροναύτης της κρατούσε το όνειρο.

Τιμητική διάκριση ελεύθερου στίχου 31 ετών και πάνω στον 3ο λογοτεχνικό διαγωνισμό ΚΕΦΑΛΟΣ.

Βιογραφικό σημείωμα

Ονομάζομαι Θωμαή Τσιμερίκα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα μικρό χωριό της Χαλκιδικής , στο Κελλί . Μένω Πολύγυρο Χαλκιδικής και εργάζομαι ως Νοσηλεύτρια . Αγαπώ την ποίηση και το παραμύθι . Συμμετείχα σε δύο φεστιβάλ παραμυθιού στη Θεσσαλονίκη , στο 1ο , το 2018 ( με δύο παραμύθια μου "Ο Φένιος το ψαράκι" και "ο ήλιος που άργησε να ξυπνήσει ") .Έχει γίνει έκδοση του ανθολογίου με τίτλο “ Ο πολύχρωμος κήπος 50 παραμυθάδων “. Συμμετείχα και στο 2ο , το 2019 με δύο παραμύθια μου ( "Ο Κοκός το σαλιγκάρι" και "η καλόκαρδη Βέφα και το Σκιουράκι και το ουράνιο τόξο" , καθώς και με έξι ποιήματά μου : "τα πεφταστέρια που έγιναν λουλούδια" , "Ο αετός" , "Ο γεροπλάτανος" , "Όταν αρχίζει η μουσική , "Η Άνοιξη" , "Η μοναξιά και η χαρά" ). Έχει γίνει έκδοση ανθολογίου με τίτλο “ ....μικρά ημερολόγια λόγου “ . Παρακολουθώ μαθήματα εξ αποστάσεως στη σχολή tabula rasa ( Ρητορική , ποίηση – Στιχουργική – Συγγραφή παραμυθιού ).

 

Έννεπε Μούσα

Έννεπε Μούσα!
Για τους εραστές της ποίησης και της στιχουργικής!
Για προβολή γνωστών κι άγνωστων δημιουργών!
Για επικοινωνία μέσα από έργα αγαπημένα!
Έννεπε Μούσα!
Με όχημα την πένα, το ταξίδι, τ’ όνειρο!!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Η  αναδημοσίευση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού ιστότοπου ΕΝΝΕΠΕ ΜΟΥΣΑ επιτρέπεται ΜΟΝΟ με την παράθεση πηγής και ενεργού συνδέσμου (link).

  

Τα Cookies βελτιώνουν την απόδοση της σελίδας μας. Δεν αποθηκεύουμε προσωπικές σας πληροφορίες. Μας επιτρέπετε να τα χρησιμοποιούμε;