"Το εργαστήριο της οδού Πανόρμου"- ΑΝΝΑ ΦΙΛΙΩΤΟΥ (Εκδόσεις Βεργίνα, Δεκέμβριος 2019) -γράφει η Φωτεινή Αζαμοπούλου

"Το εργαστήριο της οδού Πανόρμου"- ΑΝΝΑ ΦΙΛΙΩΤΟΥ (Εκδόσεις Βεργίνα, Δεκέμβριος 2019) -γράφει η Φωτεινή Αζαμοπούλου

Τον Δεκέμβριο του 2019 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Βεργίνα το μυθιστόρημα της Άννας Φιλιώτου "Το εργαστήριο της οδού Πανόρμου". Θα μας μιλήσει γι'αυτό η λογοτέχνιδα Φωτεινή Αζαμοπούλου!

Το εργαστήριο της οδού Πανόρμου"-ΑΝΝΑ ΦΙΛΙΩΤΟΥ (Εκδόσεις Βεργίνα , Δεκέμβριος 2019)

γράφει η Φωτεινή Αζαμοπούλου

     Το εργαστήριο της οδού Πανόρμου" από τις αγαπημένες μου εκδόσεις Βεργίνα, είναι ένα μυθιστόρημα που απ' την αρχΤο εργαστήριο της οδού Πανόρμου" από τις αγαπημένες μου εκδόσεις Βεργίνα, είναι ένα μυθιστόρημα που απ' την αρχή ώς το τέλος του η συγγραφέας εστιάζει στην ανθρώπινη ύπαρξη• από τον αγώνα της επιβίωσης μέχρι την συναισθηματική και πνευματική ολοκλήρωση των προσώπων, με αξιοπρόσεκτη θα έλεγα συνέπεια. Η κυρία Φιλιώτου δίνει ψυχή ακόμα και στα άψυχα και σε κάνει κοινωνό στη χαρά μα και τη λύπη των ηρώων της. Πονάς εξίσου για τα πρόσωπα και τα πράγματα καθώς σηματοδοτούν το τέλος μιας ολόκληρης εποχής.
     Μυθιστόρημα καλογραμμένο με ωραίες περιγραφές και γλώσσα παραστατική που ξεκλειδώνουν το συναίσθημα. Βιβλίο ήθους, αξιών και στόχων υψηλών με θαυμαστή την προσήλωση των ηρώων του στα όρια της ευπρέπειας, του αλληλοσεβασμού• με απόλυτη πρωταγωνίστρια την έννοια της μάνας στο επίπεδο της αυτοθυσίας. Παράλληλα και ένα δοκίμιο της αγγειοπλαστικής τέχνης συνυφασμένο περίτεχνα στην ιστορία. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στο λειτούργημα της Ιατρικής Επιστήμης που αποτελεί επίσης ιδιότητα της συγγραφέως.
    Σας προσκαλώ να νιώσετε τη δύναμη στις σελίδες και πίσω από τις λέξεις, φτάνοντας ώς την τελευταία γραμμή του βιβλίου της κυρίας Άννας Φιλιώτου στην οποία εύχομαι από καρδιάς καλοτάξιδο.

Έννεπε Μούσα

Έννεπε Μούσα!
Για τους εραστές της ποίησης και της στιχουργικής!
Για προβολή γνωστών κι άγνωστων δημιουργών!
Για επικοινωνία μέσα από έργα αγαπημένα!
Έννεπε Μούσα!
Με όχημα την πένα, το ταξίδι, τ’ όνειρο!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλετε να διαφημιστείτε στον ιστότοπο ennepe-moussa.gr;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: ennepemoussapublic@gmail.com.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου ΕΝΝΕΠΕ ΜΟΥΣΑ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της διαχειρίστριας.

Βρείτε το βιβλίο:
https://www.ianos.gr/
https://www.politeianet.gr/

Τα Cookies βελτιώνουν την απόδοση της σελίδας μας. Δεν αποθηκεύουμε προσωπικές σας πληροφορίες. Μας επιτρέπετε να τα χρησιμοποιούμε;