Ο ΟΣΔΕΛ στην 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Ο ΟΣΔΕΛ στην 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Ο ΟΣΔΕΛ δίνει δυναμικό παρών στην 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Την Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 18:00-19:00, στην αίθουσα Διάλογος το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει την έρευνα «Παιδί και Ανάγνωση» καθώς και «Τα στοιχεία της ελληνικής βιβλιοπαραγωγής 2023»!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΟΣΔΕΛ στην 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Ο ΟΣΔΕΛ (Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου) συμμετέχει στην 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης.
Από τις 16 έως τις 19 Μαΐου ο κόσμος του βιβλίου, συγγραφείς, μεταφραστές, εικονογράφοι, εκδότες και αναγνώστες, δίνουν ραντεβού στη Θεσσαλονίκη. Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης γιορτάζει εφέτος είκοσι χρόνια παρουσίας στον χώρο του βιβλίου. Με περισσότερους από 40 ξένους συγγραφείς από 18 χώρες και 50 προσκεκλημένους κορυφαίους επαγγελματίες από τον χώρο του βιβλίου, με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των Ελλήνων εκδοτών, συγγραφέων και ανθρώπων του πνεύματος και του πολιτισμού, η 20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης παρουσιάζει ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα.
Ο ΟΣΔΕΛ θα συμμετάσχει στη μεγάλη αυτή διοργάνωση με περίπτερο (ΠΕ 15-stand 11Β), στοχεύοντας στην ενημέρωση των δημιουργών, των εκδοτών και των αναγνωστών για τα θέματα που αφορούν τη συλλογική διαχείριση και την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων.
Την Παρασκευή 17 Μαΐου, 18:00-19:00, στην αίθουσα Διάλογος, θα παρουσιαστούν η έρευνα «Παιδί και Ανάγνωση» καθώς και «Τα στοιχεία της ελληνικής βιβλιοπαραγωγής 2023». Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, καθηγητής κοινωνιολογίας στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. και η Μιρέλλα Μπατζιανιά, υπεύθυνη οσδέλnet. Θα συντονίσει ο διευθυντής του ΟΣΔΕΛ Γιωργανδρέας Ζάννος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντώνης Καρατζάς, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΔΕΛ και εκδότης.
Επίσης, ο διευθυντής του ΟΣΔΕΛ θα συμμετάσχει στη συζήτηση για την ελληνική εκδοτική αγορά, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου, 13:00:13.30, στο πλαίσιο των επαγγελματικών εκδηλώσεων και την Παρασκευή 17 Μαΐου, 11:30-12:30 στο περίπτερο της τιμώμενης χώρας, που φέτος είναι η Σάρτζα (Sharjah-UAE), θα μιλήσει για το ρόλο της συλλογικής διαχείρισης στην προστασία των δικαιωμάτων των δημιουργών.

Ο καθηγητής Νίκος Παναγιωτόπουλος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες της έκθεσης και θα είναι διαθέσιμος για συνεντεύξεις. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας στα 210 7212307, 6973987742 και 6976183199. 

ΟΣΔΕΛ: Θεμιστοκλέους 73, Αθήνα 106 83, τηλ.: 2103849100, osdel.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έννεπε Μούσα

Έννεπε Μούσα!
Για τους εραστές της ποίησης και της στιχουργικής!
Για προβολή γνωστών κι άγνωστων δημιουργών!
Για επικοινωνία μέσα από έργα αγαπημένα!
Έννεπε Μούσα!
Με όχημα την πένα, το ταξίδι, τ’ όνειρο!!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου ΕΝΝΕΠΕ ΜΟΥΣΑ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της διαχειρίστριας.

Βρείτε το βιβλίο:
https://www.ianos.gr/
https://www.politeianet.gr/

Τα Cookies βελτιώνουν την απόδοση της σελίδας μας. Δεν αποθηκεύουμε προσωπικές σας πληροφορίες. Μας επιτρέπετε να τα χρησιμοποιούμε;