Ο Αντώνης Βάμβουκας για 2 εμφανίσεις στην Αθήνα στις 15 & 16 Mάη

O αγαπημένος τραγουδοποιός από την Κρήτη Αντώνης Βάμβουκας έρχεται στις 15  και στις 16 Μαΐου για δυο εμφανίσεις στην Αθήνα. Σπεύσατε!

Ο καθηγητής μουσικής, συνθέτης, τραγουδοποιός και ερμηνευτής από το Ρέθυμνο Αντώνης Βάμβουκας για 2 εμφανίσεις στην Αθήνα, 15 και 16 Μαΐου. Θα μας παρουσιάσει αρκετά τραγούδια από την δισκογραφία του, δικές του διασκευές - έκπληξη, όπως και αρκετά τραγούδια από την ελληνική και διεθνή σκηνή. Στην πρώτη εμφάνιση ( FOKA NEGRA ) θα είναι καλεσμένος ο καταξιωμένος συνθέτης και ερμηνευτής Γιάννης Νικολάου ( Λαθρεπιβάτες ). Στη δεύτερη εμφάνιση ( ROCK ARCHITECTURE ) καλεσμένος είναι ο τραγουδοποιός - ράπερ Δημήτρης Δημητριάδης ( Magic de Spell ).

https://www.youtube.com/channel/UCnTx9EhojShGrkinRIoamzA  Youtube 

 

Έννεπε Μούσα

Έννεπε Μούσα!
Για τους εραστές της ποίησης και της στιχουργικής!
Για προβολή γνωστών κι άγνωστων δημιουργών!
Για επικοινωνία μέσα από έργα αγαπημένα!
Έννεπε Μούσα!
Με όχημα την πένα, το ταξίδι, τ’ όνειρο!!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου ΕΝΝΕΠΕ ΜΟΥΣΑ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της διαχειρίστριας.

Βρείτε το βιβλίο:
https://www.ianos.gr/
https://www.politeianet.gr/

Τα Cookies βελτιώνουν την απόδοση της σελίδας μας. Δεν αποθηκεύουμε προσωπικές σας πληροφορίες. Μας επιτρέπετε να τα χρησιμοποιούμε;